Alla inlägg den 29 juli 2010

Av Marita Lindström - 29 juli 2010 19:47

Ja, då var man tillbaka i varglyan igen. Har faktiskt varit skönt med bara två hundar som varit med på semestern. Vi tog med oss Nova och lilla Irma. Vi har haft det hur härligt som helst. Malin har skött dom andra hundarna, hem och blogg med bravur. Ici's valpar har blivit så stora och är hur gulliga som helst. Hur ska jag kunna sälja dom?????  Bara en vecka kvar till utställning i Svenstavik. Ska inte ställa själv men åker dit och miljötränar Irma. På söndagen ska Malin ställa Piffen så då måste jag också dit och titta, kan ju inte missa henne heller. Har tagit lite nya bilder som jag tänkte att ni skulle få se.  

Titta så härligt gullig man kan vara. Inte konstigt att hjärtat slår dubbelslag   .  

Lilla Irma är lika gullig hon   . Hon håller på att träda in i den ljuva  "monkeyåldern"   .   Så kul att leka med "tant" Irma. Hon är så skojig och hittar alltid på med en massa bus som hon så gärna delar med mig.   Efter en stunds lek är det skönt med lite vila.  

När valparna sover passar Irma på att leka med Smilla. Skulle bra gärna vilja ha det där äpplet. Var nu inte så snål utan dela med dig lite.

Ovido - Quiz & Flashcards