Alla inlägg den 9 januari 2010

Av Marita Lindström - 9 januari 2010 12:00

Malin har ju som jag berättat tidigare varit här och firat jul och nyår. Hon har haft med sig lilla Åskar, hennes gulliga marsvin. Trodde väl aldrig att en hund skulle bli sååå kär i ett litet marsvin, men det har hon blivit. Hon försöker med alla medel att komma in i rummet där han bor. Hon tvättar och "stökar på" med den lille.

Detta är äkta kärlek, iallafall från hennes sida. Vet ej hur intresserad han är.


Lille Åskar miste tyvärr sin kompis precis före jul så han blev lite ensam, och då man inte ska ha bara ett marsvin så har vi skaffat en ny kompis till honom, Åke. Han är fortfarande lite blyg den pojken så han vill inte vara med på bild ännu.


Lilla Cola växer så det knakar. Är väl inte i sin absolut finaste ålder just nu, men jag är mer än nöjd med henne. Älskar denna lilla hund  . Är så tacksam för att jag fick använda Pepper, kunde inte få bättre valpar. Tack snälla Rose-Marie  


 

Även söta Ici   börjar bli en snygg, vuxen liten dam. Otroligt vad lite päls kan göra . Ici är en underbar hund att äga. Hon har det mesta jag vill ha hos en hund. Kan inte tacka Kristina nog för henne  .       

  

Ovido - Quiz & Flashcards