Alla inlägg den 24 januari 2010

Av Marita Lindström - 24 januari 2010 17:46

Äntligen har Nova börjat löpa. Så nu till helgen bär det av ner till Kristina på kennel Cimarosas. Jobbigt för kroppen att sitta och köra så långt, det blir ungefär 100 mil tur och retur. Men vad gör man inte för kärleken  . Nu handlar det väl kanske inte så mycket om Novas kärlek till Breaker, utan mer om min kärlek till små hundvalpar    . Det finns ju inget som är så ljuvligt som att ha en kull med valpar även om det är en del jobb med det också. Hoppas bara att damen behagar att bli dräktig nu också. Det har ju inte gått något bra att para henne förut men det skyller jag helt och hållet på mig själv. Det är ju inte så enkelt alla gånger att man bara kan släppa ihop tik och hane och tro att dom ska fixa resten själva. Oftast behöver dom lite hjälp och där brister mina kunskaper att hjälpa på bästa sätt så att man inte stör dom allt för mycket. Så därför känns det skönt att man får "proffshjälp" nu. Så förhoppningsvis blir det valpar den här gången. Enda gången man nästan ser fram emot pinkpölar och små bajshögar  .


Ici kommer också att få följa med så Kristina får träffa henne och se vilken stilig dam det blivit av henne. Cola får följa med och träna bilåkning då hon kräks väldigt mycket när hon åker bil. Då kan det vara skönt för henne att ha Ici med sig så hon inte behöver åka själv. Första valpen jag har som kräks så här mycket, det är skitjobbigt.


Nu blir det lite bad och pälsvård i veckan så dom ser respektabla ut inför resan. Med Cola känns det lite onödigt att bada och fixa för man vet ju inte hur hon ser ut när vi kommer fram pga. allt kräkande. Men jag vet iallafall att hon var uppiffad innan vi for.  


Till sist så vill jag även gratulera Maggan till hennes tre små valpar.
Gratulerar här då det inte går att kommentera på hennes blogg.
Maggan vad har hänt?

Ovido - Quiz & Flashcards