Alla inlägg den 18 januari 2010

Av Marita Lindström - 18 januari 2010 09:47

Äntligen är det slut på alla dessa helger. Visst är det skönt med helgerna, men det är ganska skönt när det blir som vanligt igen med vardagen och dess rutiner. Smilla har gjort sin första vecka på skolan nu efter lovet och det kan jag säga, HÄRLIGT med hennes rutiner igen. När hon är ledig blir inget som vanligt, det blir sena kvällar och sent upp på morgonen. Härligt med sovmorgon? Javisst, men kanske inte så länge som framåt 11-tiden på dan. Här hos oss funkar det som så att så länge vi sover, så länge sover också hundarna. Även dom har blivit sömntutor på helgerna.

Nu går jag bara och väntar på att Nova ska börja att löpa, men det verkar ta sin tid. Hon blir säkert som sin mor som har 10 - 11 månader mellan sina löp. Vi har även fått tillökning i familjen genom att min dotter Malin har införskaffat sin första Pomeranian. Hon har fått den stora äran att ta lille Bless ifrån RMS. Han är bland dom abslout sötaste hundar jag har träffat. Synd bara att Malin bor så långt ifrån mig så det blir alldeles för långt  mellan gångerna som jag får träffa honom. Tur att hon kommer upp till Östersund i slutet av februari då det ät Republikens Hund. En årlig tillställning som man inte kan missa.

Cola har blivit 4 månader så nu väntar vi bara på någon inoffutställning så vi får börja träna inför dom större utställningarna till sommaren. Tror att det var den 20 mars det blir SKK/JH:s inoff ute på F4. Den ska vi naturligtvis anmäla till.   

Ovido - Quiz & Flashcards